7/7 ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΥΡΡΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΤΣΙΜΗΛΑ

Στεφανία Πυρρου και Σταματία Τσίμηλα

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου βρίσκεται στην ιδιαίτερη τιμητική θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Χιώτισσας Point Guard, Στεφανίας Πύρρου από τον ΒΑΟΛ. Η Στεφανία γεννήθηκε στις 19/11/1993 και από μικρή ηλικία βρίσκεται στα παρκέ όπου γράφει μια  εξαιρετική πορεία. Έχοντας κατακτήσει δεκάδες πρωταθλήματα σε όλες τις αναπτυξιακές κατηγορίες αλλά και με την Γυναικεία ομάδα του ΒΑΟΛ, όπως την συμμετοχή της στην Α2 κατηγορία το 2010, έρχεται στον σύλλογο του τόπου της για να αποκτήσει νέες εμπειρίες και να βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο την νέα της ομάδα. Της ευχόμαστε καλορίζικη με πολλές επιτυχίες εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Μαζί με την Στεφανία, ακολουθεί και η 99αρα ταλαντούχα, Σταματία Τσίμηλα , όπου μετα από 1 χρόνο στον ΒΑΟΛ κακατώντας το πρωταθλημα Νεανίδων και Γυναικών,  επιστρέφει  στην ομάδα που την ανέδειξε.   Σίγουρα το νεανίδων και το γυναικείο δυναμώνει με την παρουσία της στην γραμμή των περιφερειακών. Η Σταματία έχει φέτος τον δύσκολο δρόμο των Πανελλήνιων όπου σίγουρα και εκεί θα βάλει το τρίποντο που της αξίζει.

Τέλος το σωματείο μας στο πλαίσιο της άψογης συνεργασίας με το αντίστοιχο του ΒΑΟΛ παραχωρει
για 1 χρόνο με υποσχετικη την αθλήτρια μας Νίνα Οικονόμου γεν. 2001. Της ευχόμαστε ολόψυχα τα καλύτερα και την ευχαριστούμε για την προσφορά της αυτά τα χρόνια.


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr