(ΑΝΔΡΩΝ) ΦΟΒ - ΟΜΗΡΟΣ 69- 65

Μας έχουν καλομάθει στο Ανδρικό τμήμα του ΦΟΒ καθώς συνέχισαν αήττητοι στο Πρωτάθλημα και επιβλήθηκαν για 2η φορά φέτος του Ομήρου Καλλιμασιάς  με σκορ 69-65 στο κατάμεστο Βούρειο. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας, δέχοντας αρκετά εύκολα καλάθια από τα 6,75μ και κάνοντας λάθη στην επίθεση μείναμε πίσω στο σκορ στο -12. Όμως κάποιες απίθανες φάσεις όπως το μαγικό follow κάρφωμα του Dunker μας Δ. Σταθόπουλου εκτός ότι μείναμε με το στόμα ανοιχτό, έδωσαν και ώθηση στον κόσμο μας στηρίζοντας τους αθλητές μας για την ανατροπή. Στο 2ο ημίχρονο ο Coach Κ. Αμέντας σαν “σκακιστής”… έστησε την ομάδα μας με συνεχόμενο rotation και διαβάζοντας όλες τις άμυνες, μπορέσαμε και πήραμε κεφάλι στο σκορ κυρίως σε δευτερεύοντες αιφνιδιασμούς. Στο τέλος η θέληση για την νίκη και όλοι μια γροθιά, παίκτες, προπονητές και  μια απίστευτη κερκίδα καταφέραμε και φέραμε το ροζ φύλλο στον Βροντάδο και 1 βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου. Από την ομάδα μας κυριολεκτικά ξεχώρισαν ΟΛΟΙ όσοι αγωνίστηκαν: οι ψηλοί μας Γ. Πατελίδας 12π δίχως να μασαει πουθενά, ο  Δ. Σταθόπουλος 20(2) προσφέροντας και θέαμα σε κάθε φάση, ο Α. Καραβοκυράκης 2π. παίρνοντας πολλά ριμπαούντς, ο «20χρονος» Π. Γιαννακός 8π. Ο μικρός Ν. Κιρκινέζης 8(1) κυνηγώντας όλα τα ατού του Ομήρου σε όλο το γήπεδο και περιορίζοντας  τους. Ο Αρχηγος Σ. Λεγάτος 16(1) που παρόλο τα double team  στο τέλος με σημαντικές βολές και τρίποντο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για την νίκη… και τέλος ο μεγάλος Σ. Μυτιληνού παίζοντας κυριολεκτικά με 1 πόδι (μετα την αρθροσκόπηση τον Δεκέμβριο) υποφέροντας σε όλο το ματς κυριάρχησε στα ριμπαουντς, κλεψίματα και με την φοβερη τάπα στο τέλος έδειχνε τον δρόμο για την νίκη…. Συγχαρητήρια σε όλους για την τόσο όμορφη και σημαντική νίκη όπου η ομάδα μας με αρκετές βασικές απουσίες τους Σ. Προσελέντη,  (ασθενής, παρέμεινε στην Αθήνα ) Δ. Αργυρούδη ( φρεσκομπαρκαρισμένος…) Δ. Καρύδα (ασθενής και τραυματίας από την αρχή της χρονιάς) έδειξε χαρακτήρα και ενότητα.

Δεκάλεπτα: 19-21, 17-22, 14-11, 19-11

ΦΟΒ (Κ. Αμέντας- Γ. Καραπουρνος ) : Κιρκινεζης 8(1), Κακαρης, Πνευματικουδης, Λεγάτος 16(1), Πατελίδας 12, Λεωδης, Γιαννάκος 8, Καρύτης, Σταθοπουλος 20(2), Παιδουσης, Μυτιληνου 3, Καραβοκυρακης 2.

ΟΜΗΡΟΣ (Δ. Μπόλιας):  Στρουμπάκης 6, Μοσχούρης 3,  Λαμπρινούδης 5 (1), Τσουκάης , Φεγγουδάκης 10, Κουμτζής 5, Μακρίδης, Αλεξάκης 10 (2), Χαζτηλάμπρου 11(2), Φουντουλάκος 8 (1), Μενδώνης 10, Μιχαλιός


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr