(ΑΝΔΡΩΝ - PLAYOFFS) ΦΟΒ-Ένωση 75-54

Ραντεβού με την ιστορία έχει το ανδρικό τμήμα του ΦΟΒ καθώς θα διεκδικίσει το 3ο τρόπαιο στην 94 χρονη ιστορία του συλλόγου  για την Α’ Κατηγορία Ανδρών Χίου. Χθες το απόγευμα οι παίκτες Κ. Αμέντα απέκλεισαν την ομάδα της Ένωση ΛΣ με σκορ 75-54 στο Βούρειο και θα συναντήσουν στον τελικό τον Όμηρο Καλλιμασιάς . Στα του παιχνιδιού η ομάδα μας ήθελε μόνο νίκη μετα τις προηγούμενες 2 στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος και το κατάφερε, με όχι τοσο καλή εμφάνιση όσο με θέληση απ’όλους τους παίκτες. Αμέτρητα ριμαπουντ, κλεψίματα και συνεργασίες είχε το μενού της ομάδας μας. Αξιοσημείωτη είναι και η επανεμφάνιση του επιβλητικού Σ. Μυτιληνού 8(1) μετα τον τραυματισμό του όπου μπαίνει σε τροχιά τελικών όπως πολύ καλά γνωρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Εξαιρετική εμφάνιση απο τον “Μπαμπά» για 2η φορά Σ. Λεγάτο με 21 (4) και τον Air Stath Δ. Σταθόπουλο 19(1). Από κοντά φυσικά και η υπόλοιπη ομάδα δίνοντας πολλές επιλογές στον Coach για συχνό rotation ακόμα και με συμμετοχή των μικρότερων αθλητών. Εν αναμονή της σειρά τελικών η ομάδα μας δείχνει πανέτοιμη να διεκδικήσει το τρόπαιο αυτό και καλούμε όλους τους φίλους, μέλη και αθλητές της ομάδας να είναι κοντά μας. Ο ΦΟΒ προηγείται με 2-0 στα μεταξύ μας παιχνίδια επι του Ομήρου και χρειάζεται άλλες 2 νίκες για να φτάσει στον τελικό μας στόχο!

 

Δεκάλπετα:22-12,15-15,21-12,17-15 .

ΦΟΒ (Αμέντας - Καράπουρνος) : Κιρκινεζης 9(1),Κακαρης,Πνευματικουδης,Λεγατος 21(4),Πατελιδας 9,Καρυτης 2,Γιαννακος 3,Μυτιληνου 8(1),Σταθόπουλος 19(1),Κοκκινακης,Βλαττας,Καραβοκυρακης 4.

Ένωση (Μπουμπούλης) : Μαυρελος Γ. 3(1),Ανδρεάδης 5,Μπλετσος 2, Κλεάνθους 10(3),Καγιάς 10(2), Βαλασακης,Ζουμης,Βουγαζιανος,Αμπατζης, Βέρδης 6,Χαμέτης 9(1), Κοντομισοπουλος 9.


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr