(NEANΙΔΩΝ) BAOΛ - ΦΟΒ 50-37

Την ήττα γνώρισε το τμήμα Νεανίδων του ΦΟΒ απέναντι στο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου BAOΛ με σκορ 50-37 στο Βουρειο, χθες το απόγευμα. Απίθανη εμφάνιση απο τις μικρές μας, (μόνο 1 νεανιδα και οι υπόλοιπες κορασίδες και παγκορασίδες)  σε άμυνα και επίθεση. Η ομάδα μας προηγήθηκε στην αρχή του παιχνιδιού αλλά στο 2ο δεκ. η αντίπαλη ομάδα επέβαλε τον ρυθμό της. Στην επανάληψη με όμορφες συνεργασίες και δίνοντας έμφαση στην ταχύτητα  και στην επικράτηση των ριμπάουντς φτάσαμε το σκορ στο -4. Αλλα δυστυχως η απειρία των κοριτσιών μας, μας στοίχησε το παιχνίδι οπου σίγουρα απέδειξαν πόσο δουλεμένες είναι  όπως και οτι το μέλλον είναι δικό τους. Συγχαρητήρια σε ολα τα κορίτσια και απο τις 2ομάδες για τον όμορφο αγώνα.

ΒΑΟΛ Χίου (Μ.Χατζηλάμπρου) Φιλιμάκη, Κώττη 6(2), Μουτάφη 10, Α. Βούλγαρη, Τσίμιλα 11, Καμαράδου 16(2), Φόρου 5, Νεαμονίτη, Β. Βούλγαρη, Σ. Καραμανή, Α. Καραμανή 2.

ΦΟ.Βροντάδου (Μ.Κατσάλα) Οικονόμου 5, Ζαννίκου 2, Μαθιούδη Α., Φαφαλιού, Κωνσταντίνοβα 13, Μπατή 15(2), Τρικύλα, Μαθιούδη Μ., Ντανάι 2, Κυπριάδη.


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr