O ΦΟΒ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...

 

Ξεχωριστή εβδομάδα  ξημερώνει για τον ΦΟΒ και το Χιώτικο μπάσκετ καθώς, οι Πρωταθλητές Χίου 2017- 2018 , το ανδρικό του ΦΟΒ θα εκπροσωπήσει το νησί μας στα μπαράζ ανόδου για την Γ ‘ Εθνική κατηγορία.  Με έντατική προετοιμασία  μετα το πέρας τον τοπικών υποχρεώσεων  ο Coach Αμέντας και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην 1η θέση  σ’ αυτόν δύσκολο όμιλο αποτελούμενο από τις ομάδες  ΑΠΑΣ Τα Φανάρια από την ΤΕ Κυκλάδων,  το Καρλόβασι από ΤΕ Σάμου και τους υπόλοπους πρωταθλητές ΤΕ Δωδεκανήσου Καλλιθέα Ρόδου, και  ΤΕ Λέσβου Παπάδος Γέρας. Πολύ σημαντικό επίσης είναι ότι το ΔΣ της ΕΟΚ ενέκρινε την χορήγηση άδειας στην ιστοσελίδα telesport.gr για την διαδικτυκή κάλυψη των αγώνων του Ειδικού Πρωταθλήματος Ανόδου 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής Ανδρών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΚΓ «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι από 20 ως 24 Ιουνίου. Καλούμε όλη την Χιώτικη παροικία της Αθήνας και φυσικά την ΕΒΑΤ ( Ένωση Βρονταδουσίων Αττικής) να έρθουν από κοντά να στηρίξουν την προσπάθεια του ΦΟΒ να πετύχει ακόμη μια σημαντική διάκριση για την ομάδα μας και για το Χιώτικο μπάσκετ.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

ΤΕΤΑΡΤΗ

20/06/2018

15.00

17.00

ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ – ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ

ΦΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ – ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΡΟΔΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ

21/06/2018

15.00

17.00

ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ – ΦΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ρ. –  ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

22/06/2018

15.00

17.00

ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ  – ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΡΟΔΟΥ

ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ–ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ

23/06/2018

15.00

17.00

ΦΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ –  ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ  –  ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ

24/06/2018

10.00

12.00

ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ρ. – ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ

ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ  – ΦΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απόβαση στην Αθήνα θα κάνει όχι μόνο το ανδρικό τμήμα του ΦΟΒ αλλά και οι Δευτεραθλήτριες Χίου, Κορασίδες μας…. Όπως κάθε χρόνο ο ΦΟΒ στηρίζοντας όλα του τα τμήματα διεξάγει φιλικά προετοιμασίας και απόκτησης εμπειρίας με σωματέια εκτός Χίου. Αυτή την φορά οι μικρές μας αθλήτριες, μαζί με την Coach Ξ. Μαργαρίτη θα αντιμετώπισουν 2 γνώριμες ομάδες αρχικά, (όπως πέρσι έπαιξαν οι παγκορασίδες μας), το αδελφικό σωματέιο του Τρίτωνα Σεπολίων, τον πολύ δυνατό Πρωταθλητή ΕΣΚΑΝΑ Κορασίδων Κρόνο Αγίου Δημητρίου αλλά φυσικά….. και τον Παναθηναϊκό (!) στο ιστορικό γήπεδο μπάσκετ της Λ. Αλεξάνδρας, τον «Τάφο του Ινδού» που έχει μετανομαστεί προς τιμή του πρόσφατα εκλιπόντος Προέδρου του ΠΑΟ «Κλειστό Γήπεδο Π. Γιαννακόπουλου»  όπου σίγουρα εκεί  ο ΦΟΒ θα ζήσει πρωτογνωρα συναισθήματα αντιμετωπίζοντας μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας σε ένα ιστορικό γήπεδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

ΠΕΜΠΤΗ

21/06/2018

19:00

ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΣΕΠΟΛΙΩΝ – ΦΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ
«Κλειστό γήπεδο μπάσκετ Αγ. Ελευθερίου Πατησίων»

ΣΑΒΒΑΤΟ

23/06/2018

19:00

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  – ΦΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

«Κλειστό Γήπεδο Αγ. Δημητρίου»

ΚΥΡΙΑΚΗ

24/06/2018

19:00

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ  – ΦΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

«Κλειστό Γυμναστήριο Παύλος Γιαννακόπουλος, Λ. Αλεξάνδρας»

 

 

 

 

 

 

Τέλος υπενθυμίζουμε και τις ίδιες ημέρες θα βρίσκεται λίγο έξω από την Αττική, στην περιοχή της Ερμίονης Aργολίδας,  η αρχηγός του τμήματος κορασίδων και 1η σκόρερ Νεανίδων Μαριέττα Μπατή συμμετέχοντας όπως ήδη έχουμε προαναφέρει για 3η φορά σε Τουρνούα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ κορασίδων,  στους  Πανελλήνιους αγώνες  Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών Κορασίδων για την περίοδο 2017-2018 οι οποίοι διοργανώνονται από την Ε.Ο.Κ.


Το τμήμα μπάσκετ τα του ΦΟΒ εύχεται σε όλους του αγωνιζόμενους αθλητές μας, προπονητές και διοίκηση καλή επιτυχία και σίγουρα το όνομα του ΦΟΒ, του Βροντάδου και της Χίου θα ακουστεί σε όλη την Ελλάδα.


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr