(ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) ΒΑΟΛ - ΦΟΒ 49-46 / (ΠΑΙΔΩΝ) ΙΩΝΕΣ - ΦΟΒ 73 -64

Αγωνιστική ημέρα η σημερινή για τα αναπτυξιακά τμήματα του ΦΟΒ φέρνοντας δυστυχώς 2 ήττες για την ομάδα μας.
Για αρχή οι περσινές μας  πρωταθλήτριες παγκορασίδων Χίου έδωσαν το 1ο ντέρμπι της χρονιάς με τον δυνατό ΒΑΟΛ όπου ηττήθηκαν με σκορ 49-46 στο κατάμεστο Βούρειο.  Το παιχνίδι ήταν πραγματικά ντέρμπι καθ’όλη την διάρκεια. Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα μας πήγε στα αποδυτήρια με -3 στο σκορ παίζοντας μέτρια στην άμυνα και χάνοντας πολλά εύκολα καλάθια στην επίθεση. Στην επανάληψη η κακή εικόνα συνεχιζόταν όπου έφτασε η διαφορά -10. Στο τέλος όμως δείχνοντας τα ψυχικά αποθέματα  που έχουν οι αθλήτριες της Μ. Κατσάλα έφτασαν το σκορ ισοπαλία όπου όμως το τέλος το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες χάνοντας το ματς. Ο ΦΟΒ απέδειξε ότι δεν τα παρατάει εύκολα και αυτή η ήττα θα κάνει τις μικρές μας να πεισμώσουν παραπάνω και αναμένουμε πιο θετικά αποτελέσματα στο υπόλοιπο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες για το όμορφο ματς!

Στην συνέχεια οι Παίδες μας γνώρισαν την 1η ήττα στο πρωτάθλημα από τους Ίωνες με σκορ 73-64 στο Κλειστό της Χίου. Οι παίχτες του Σ. Λεγάτου ξεκίνησαν μέτρια το παιχνίδι βρίσκοντας όμως επιλογές στην επίθεση αλλά παρουσίαζαν δυσκολία στην αμυντική τους λειτουργία. Αυτό έφερε την ομάδα μας πίσω στο σκορ στο -13. Στην επανάληψη ακούγοντας τις εντολές του Coach και με απίθανες φάσεις και συνεργασίες περάσαμε μπροστά με +4. Στο τέλος όμως κάποιες σκληρές φάσεις  και εκμεταλλευόμενοι την κόπωση μας επέτρεψαν στους Ίωνες να πάρουν το παιχνίδι. Το τμήμα Παίδων συνεχίζει την ανοδική του πορεία και φέτος όπου με την συμμετοχή όλων των παιδιών και στην κατηγορία εφήβων μπορούν να παίξουν ακόμη καλύτερο μπάσκετ από το σημερινό. Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά!

Τέλος,  στο παιχνίδι των παγκορασίδων πραγματοποιήθηκε «ενός λεπτού σιγή» προς τιμή του πρώην Προέδρου του ΦΟΒ Μιχάλη Λιαδή ο οποίος έφυγε από την ζωή προχθές το βράδυ σε ηλικία 80 έτων. Ο κ. Λιαδής υπηρέτησε τον ΦΟΒ την 6ετία 1998-2004 από την θέση του Προέδρου στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του Σωματείου μας και βάζοντας γερά θεμέλια για την σημερινή του επιτυχημένη πορεία σε όλα τα τμήματα. Σύσσωμοι Βρονταδούσοι, φίλοι, συγγενείς και μέλη του ΦΟΒ παρευρέθηκαν στην  εξόδιο ακολουθία στον Αγ. Γεώργιο Βροντάδου. ΤΟ ΔΣ του ΦΟΒ ανακοίνωσε και σχετικό ψήφισμα στα τοπικά ΜΜΕ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του!

(ΠΑΙΔΩΝ) ΙΩΝΕΣ - ΦΟΒ 73 -64

Ίωνες (Λαγός): ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ 6, ΣΟΥΣΟΥΡΗΣ Χ 2, ΚΑΡΑΤΖΑΝΝΟΣ 17, ΠΑΝΤΖΙ 5(1), ΨΑΡΟΣ 11(1), ΣΤΑΚΙΑΣ 2, ΣΚΟΥΦΑΡΑΣ 25(5), ΣΕΡΑΦΕΙΜ 2, ΣΟΥΣΟΥΡΗΣ Δ 1, ΜΑΝΕΣ 2, ΤΣΙΑΚΑΛΗΣ, ΨΑΛΤΑΚΗΣ.

ΦΟΒ (Λεγάτος): ΣΠΕΤΣΙΩΤΗΣ, ΛΕΩΔΗΣ Δ., ΠΑΙΔΟΥΣΗΣ 4, ΚΑΡΥΤΗΣ 18, ΣΤΕΙΡΟΣ, ΛΕΩΔΗΣ N. 10, ΜΑΡΡΗΣ 2, ΚΑΤΟΛΕΩΝ, ΡΟΥΣΣΟΣ, ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 19, ΜΠΟΥΛΑΣ, ΒΛΑΤΤΑΣ 10

(ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) ΒΑΟΛ - ΦΟΒ 49 -46

Δεκάλεπτα: 16-16, 27-24, 40-32, 49-46
ΒΑΟΛ (Χατζηλάμπρου) Σαλιάρη 17, Φουσφούκα 3, Πρελιά, Σουλίκα 6, Νεαμονίτη, Καπελαρίδη, Κωνσταντινούδη 4, Χαρίτου - Φραγκάκη 10, Χριστοβασίλη 9, Μεργέ.

ΦΟΒ (Κατσάλα) Οικονόμου 2, Σπάρταλη 4, Δάνδουλα 9(1), Μαθιούδη 21(4), Γάνου, Πολίτη, Χρήστου, Φραγκομίχαλου 8, Ισλαμάι, Σκιαθίτη 2, Κγιάση.


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr