(ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ) : ΚΟΦΙΝΑΣ – ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ 52-25

Δεύτερο παιχνίδι για την ομάδα που έχει δημιουργηθεί ύστερα από την συνεργασία μας με την ομάδα του ΠΙΤΥΟΥΣ. Οι λιλιπούτειοι αθλητές μας αντιμετώπισαν την πολύ καλή ομάδα του Κοφινά σε έναν αγώνα που συγκέντρωσε αρκετό κόσμο στο κλειστό γυμναστήριο της Χίου.  Τα παιδιά ξεκίνησαν αρκετά καλά στο πρώτα λεπτά του 1ου δεκαλέπτου  αλλά η εμφανής ηλικιακή και σωματική διάφορα και σίγουρα η καλύτερη ομάδα του Κοφινά μας έφερε γρήγορα πίσω στο σκορ με την ομάδα μας να ανακάμπτει στο 2ο δεκάλεπτο. Ίδια ακριβώς εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι να φτάσουμε στο τελικό σκορ και την ήττα μας με 52-25.  Η εικόνα μας σε σχέση με τον πρώτο αγώνα ήταν εμφανής καλύτερη και  ανεξάρτητου αποτελέσματος είναι σίγουρο ότι με σωστή δουλεία το μέλλον σίγουρα ανήκει σε αυτό το γκρουπ  2007-2009. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κοφινά για την νίκη.

Δεκάλεπτα: 16-4, 10-11, 16-2, 12-8

ΚΟΦΙΝΑΣ (ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ) Δημητρακόπουλος 5, Παπαλεωνίδας, Μπρούζης 2, Μπερέτας 9, Μαλαχιάς 4, Γαλάτουλας,  Σαρρής 18, Σεζένιας 7, Βασιλάκης, Βάκκας 2, Παπαδοπουλος 1, Μπελλάκης 4.

ΦΟΒ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΔΗΣ) Φραγκομίχαλος, Ντένις, Σικαλάς 6, Τριπολίτης 2, Πατελίδας 9, Ζουμής, Σαραντινός 2, Πασβάντης, Πιλαβάς, Χαβιάρας 4, Παπαδόπουλος 2, Γλύκας 0.


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr