ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ 2016

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε τέλος του τουρνουά που διοργάνωσε το σωματείο μας σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή ενότητα Χίου το διήμερο 10-11 Σεπτέμβριου στο κλειστό γυμναστήριο Χίου στα πλαίσια σειράς εκδηλώσεων που λαμβάνουν χωρά από το σωματείο μας « ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΑΙΠΟΥΣ» .

Οι εφηβικές ομάδες της Χίου του ΦΟΒ – ΒΑΟΛ και ΝΟΘ μαζί με την ομάδα Α.Ο ΤΡΙΤΩΝ που φιλοξενήσαμε από την Αθηνά, έδειξαν τις μπασκετικές του ικανότητες με την ομάδα του Τρίτωνα να ξεχωρίζει και να κερδίζει εύκολα και το σωματείο μας την πρώτη μέρα και την ομάδα του ΒΑΟΛ στον τελικό την δεύτερη μέρα του τουρνουά. Στους αγώνες μεταξύ των ομάδων του νησιού ο ΒΑΟΛ και ο ΦΟΒ κέρδισαν την αντίστοιχη των Θυμιατών.

Το τουρνουά αυτό αποτέλεσε ένα καλό φιλικό ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει, τα παιδιά απέκτησαν εμπειρίες καθώς και  νέες μπασκετικές φίλιες και ευελπιστούμε του χρόνου να τον  επαναλάβουμε καλώντας και άλλες ομάδες του νησιού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σάββατο 10/09/2016

1Ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ  ΝΟΘ – ΒΑΟΛ  50-59

2Ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ  ΦΟΒ – Α.Ο ΤΡΙΤΩΝ 26-71

Κυριακή 11/09/2016

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΦΟΒ - ΝΟΘ 57-38

ΤΕΛΙΚΟΣ ΒΑΟΛ – Α.Ο ΤΡΙΤΩΝ 88-46

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αρχικά την Περιφερειακή ενότητα Χίου και ιδιαίτερα τον κο ΜΠΟΥΓΔΑΝΟ Παντελή  για την συνδιοργάνωση του τουρνουά,  τον πρόεδρο του ΝΠ Δήμου Χίου κο ΚΑΜΠΟΥΡΗ Παντελή για την τεράστια βοήθεια του στην διαμονή και μεταφορά των αθλητών του ΤΡΙΤΩΝΑ  καθώς και του χορηγούς μας τα καταστήματα  PLAN B, EVEREST, ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΚΙΟΣΚΕΡΙΑΝ, ΗΩΣ, ΣΥΡΡΗΣ BAKERY ,ΡΟΔΑΚΗΣ ΚΟΚΟΛΙΑΣ, ALA CRÈME,  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΣΥΡΙΩΔΗ, ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΜΗΡΟΣ.  Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ ΝΥΧΤΑ Νικόλαο για την μεγάλη βοήθεια του καθόλη την διάρκεια του τουρνουά και στις ομάδες που  έλαβαν μέρος στο τουρνουά.

 


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr